Elon Musk’tan çalışanlara 1 yıl süre! Ya değiştirin ya da…

Perşembe günü yapılan genel görüşme sırasında Musk, X çalışanlarına yaptığı açıklamada, bu özelliklerin 2024 yılı sonuna kadar piyasaya sürülmesinin beklendiğini ve insanların “bunun ne kadar güçlü olduğuna” şaşıracaklarını söyledi.

Musk, “Ödemeler dediğimde aslında birinin tüm mali hayatını kastediyorum” dedi. “Eğer işin içinde para varsa platformumuzda yer alacak. Para, menkul kıymetler ya da her neyse. Yani bu sadece arkadaşınıza 20 dolar göndermek gibi bir şey değil. Bir banka hesabına ihtiyacınız olmayacak.”

Şirket şu anda finansal hizmetler sunabilmek için ABD genelinde para aktarım lisanslarını almaya çalışıyor. Musk perşembe günü çalışanlara X’in ihtiyaç duyduğu her şeyi “önümüzdeki birkaç ay içinde” almayı umduğunu söyledi.

Elon Musk’tan çalışanlara 1 yıl süre! Ya değiştirin ya da…

Musk daha önce X’i bir finans merkezine dönüştürme planlarından bahsetmişti. Hatta Twitter’ı, sonunda PayPal’ın bir parçası haline gelen dot-com-boom-era çevrimiçi bankası X.com’dan sonra yeniden adlandırdı. Daha önce platformun yüksek getirili para piyasası hesapları, banka kartları, çekler ve kredi hizmetleri sunacağını ve kullanıcıların “dünyanın herhangi bir yerine anında ve gerçek zamanlı olarak para göndermesine” olanak tanıyacağını söylemişti.

X’i finansal hizmetler için zengin bir merkeze dönüştürmek, Musk’ın platformu Çin’deki alışveriş, ulaşım ve daha fazlasına erişim sunan WeChat gibi süper uygulamalara benzer bir “her şey uygulaması” haline getirme hedefiyle doğrudan bağlantılı. Ancak Musk oraya ulaşmak için büyük zorluklarla karşı karşıya. İnsanları neden böyle bir platforma ihtiyaç duyduklarına ikna etmek de bunlardan biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort
denemeruf3 fatih deneme kod son test denememee